Home

Διημερίδα Επιμόρφωσης Επιμορφωτών στο αντικείμενο: «Ερευνητικές Εργασίες (project)»

E-mail Εκτύπωση
AddThis

Σας ενημερώνουμε ότι οι επιλεγέντες επιμορφωτές υποχρεούνται να παρακολουθήσουν  την διημερίδα επιμόρφωσης επιμορφωτών που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουνίου 2011 στις εγκαταστάσεις του Ο.ΕΠ.ΕΚ.,  Γ΄ Σεπτεμβρίου 42 & Πολυτεχνείου, Αθήνα.

Επισημαίνεται ότι :

  1. Όσοι δεν λάβουν μέρος για οποιοδήποτε λόγο στην ανωτέρω διημερίδα δεν θα χρησιμοποιηθούν ως επιμορφωτές στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.
  2. Η οποιαδήποτε μετακίνηση ή διαμονή για την συμμετοχή στην ανωτέρω διημερίδα θα γίνει με μέριμνα των συμμετεχόντων.  Οι αντίστοιχες δαπάνες θα καλυφθούν από τον Ο.ΕΠ.ΕΚ., μετά την κατάθεση των παραστατικών μετακίνησης (αποδείξεις ξενοδοχείων, εισιτήρια, αποδείξεις αγοράς εισιτηρίων, κάρτες επιβίβασης εφόσον η μετακίνηση πραγματοποιηθεί με αεροπλάνο, αποδείξεις διοδίων, καθώς και υπεύθυνη δήλωση του Ν/1599 εφόσον η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με Ι.Χ., σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 2685/1999 και Ν. 3833/2010 αρθρ. 9 και την ΚΥΑ 2/56533/0022/10.10.2006).
  3. Όσοι πρόκειται να μετακινηθούν  θα πρέπει να συνεννοηθούν πριν από τη μετακίνησή τους  με τις αντίστοιχες Περιφερειακές Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στις οποίες ανήκουν για την έκδοση σχετικής απόφασης μετακίνησης.